Namsmann Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. i Sandefjord mener gjeldsordning ikke er ensbetydende med en vanskelig økonomisk situasjon. Stadig flere får betalingsproblemer. Men namsmann mener folk som lever med gjeldsordningsavtaler ikke har det så ille, skriver Sandefjords Blad.
– Noen gjeldsofre syter, men det er uberettiget, sier han til avisa.

Gjeldsoffer-Alliansen er kraftig provosert over Skovlys uttalelser.
- Namsmannens uttalelser er basert på sprøyt og tallmagi, sier Bengt Scheldt, som slår fast at namsmann Werner Skovly er talsmann for kreditorene. Scheldt mener det er svært urimelig å sammenligne gjeldsofre med vanlige familier som har stram økonomi.

Les mer på sandefjords-blad.no...
 

Om oss

Gjeldsoffer-Alliansen (GOA) er en organisasjon av gjeldsofre som arbeider for å hjelpe andre gjeldsofre. Leder i GOA er Bengt Scheldt.

GOA ble stiftet i 1991 og har ca. 700 medlemmer.

I Gjeldsoffer-Alliansens formålsparagraf står det:

«Gjeldsoffer-Alliansen er en ideell og allmennyttig organisasjon hvis formål er å hjelpe gjeldsoffere, sette søkelys på deres problemer og arbeide for å forbedre aktuelle lover. Organisasjonen skal arbeide for å spre kunnskap om gjeldskrisens konsekvenser for samfunnet på kort og lang sikt.

Et gjeldsoffer defineres som en privatperson med en gjeldsbyrde han/hun i utgangspunktet greide å betjene, men som på grunn av forhold vedkommende ikke har vært herre over er blitt umulig å betjene i overskuelig fremtid.
Organisasjonen er nøytral i forhold til partipolitikk og livssyn.»les mer

Gjeldsoffer-Alliansen (GOA)

Hvordan kontakter du GOA?

Vår post- og besøksadresse er:

  • Pilestredet 17
    0164 Oslo.

Besøk kun etter timeavtale! Vi har stor pågang.

  • +47 22 36 30 59
  • Kontoret er åpent 09 - 16.
  • Vi leser alle meldinger vi mottar, men av kapasitetshensyn må vi prioritere å besvare våre medlemmer.