×

Advarsel

JUser: :_load: Kan ikke laste bruker med id: 758

Har man krav på ekstra hjelp når man har fått en diagnose som tilsier at man ikke helt har kontroll på økonomien?

Hei.

Har vært medlem en stund, men har ikke skrevet noe innlegg før. Jeg fikk diagnosen ADHD i fjor, og har hatt problemer med å ha orden i hverdagen. Jeg er 40 år, og det har vært et stort sjokk at jeg fikk denne diagnosen i voksen alder.

Jeg vil imidlertid rydde opp nå, men vet ikke helt hvor jeg skal starte. Finnes det noe i lovtekster som kan hjelpe meg i forhold til kreditorene? Jeg har noen trekk fra Namsmannen, og jeg har greid å forhandle frem greie avtaler hos noen av kreditorene.

Jeg begynte med å rydde opp, dvs. at jeg har tatt opp alle uåpnede konvolutter - sortert dem. Lenger har jeg ikke kommet. Det er ikke så mye jeg skylder, men når man er syk (jeg har også stoffskifteproblemer og muskel/leddsmerter) så er det et tiltak å begynne med å rydde opp. Men jeg har ihvertfall kommet et stykke på vei.

Jeg leser innleggene deres med stor interesse, og ser at jeg ihvertfall ikke er alene.

Hilsen Mona

 

Om oss

Gjeldsoffer-Alliansen (GOA) er en organisasjon av gjeldsofre som arbeider for å hjelpe andre gjeldsofre. Leder i GOA er Bengt Scheldt.

GOA ble stiftet i 1991 og har ca. 700 medlemmer.

I Gjeldsoffer-Alliansens formålsparagraf står det:

«Gjeldsoffer-Alliansen er en ideell og allmennyttig organisasjon hvis formål er å hjelpe gjeldsoffere, sette søkelys på deres problemer og arbeide for å forbedre aktuelle lover. Organisasjonen skal arbeide for å spre kunnskap om gjeldskrisens konsekvenser for samfunnet på kort og lang sikt.

Et gjeldsoffer defineres som en privatperson med en gjeldsbyrde han/hun i utgangspunktet greide å betjene, men som på grunn av forhold vedkommende ikke har vært herre over er blitt umulig å betjene i overskuelig fremtid.
Organisasjonen er nøytral i forhold til partipolitikk og livssyn.»les mer

Gjeldsoffer-Alliansen (GOA)

Hvordan kontakter du GOA?

Vår post- og besøksadresse er:

  • Pilestredet 17
    0164 Oslo.

Besøk kun etter timeavtale! Vi har stor pågang.

  • +47 22 36 30 59
  • Kontoret er åpent 09 - 16.
  • Vi leser alle meldinger vi mottar, men av kapasitetshensyn må vi prioritere å besvare våre medlemmer.