"Gjeldsrådgiver" Thom Harlem forsøkte å svindle klient for 20.500!

"Gjeldsrådgiver" Thom Harlem fornekter seg ikke! Med sitt nye firmanavn DEBITO AS forsøkte han å svindle klient for kr. 20.500!

 

En ung mann var kommet opp i gjeldsproblemer, og skulle få økonomisk hjelp av sin mor til å rydde opp i elendigheten med et større beløp. Moren hadde sett Harlems forlokkende annonse og tok kontakt. Hun la frem problemstillingen, og Harlem foreslo at hans honorar skulle være tredjedelen av det han klarte å forhandle bort.

 

Etter noen dager sendte Harlem mail til damen og kunne melde at Lindorff hadde gått med på sette ned et krav på kr. 166.000 til kr. 130.500. Han ba samtidig damen om å overføre kr. 150.000 til hans konto. 

 

Dagen etter hadde imidlertid damen fattet mistanke til Harlem, og kontaktet selv Lindorff. Hun fikk raskt et skriftlig svar: Lindorff hadde gått med på å sette kravet ned til kr. 110.000!

Thom Harlem hadde altså planlagt å putte kr. 20.500 i lommen, i tillegg til honoraret.

 

Det blir vel unødvendig å fortelle at etter avsløringen av svindelforsøket, brøt damen alle forbindelser til Thom Harlem. 

 

Vi må bare gjenta: Styr unna dette firmaet!

 

Del artikkelen via sosiale medier.
0
Delt
 

Om oss

Gjeldsoffer-Alliansen (GOA) er en organisasjon av gjeldsofre som arbeider for å hjelpe andre gjeldsofre. Leder i GOA er Bengt Scheldt.

GOA ble stiftet i 1991 og har ca. 700 medlemmer.

I Gjeldsoffer-Alliansens formålsparagraf står det:

«Gjeldsoffer-Alliansen er en ideell og allmennyttig organisasjon hvis formål er å hjelpe gjeldsoffere, sette søkelys på deres problemer og arbeide for å forbedre aktuelle lover. Organisasjonen skal arbeide for å spre kunnskap om gjeldskrisens konsekvenser for samfunnet på kort og lang sikt.

Et gjeldsoffer defineres som en privatperson med en gjeldsbyrde han/hun i utgangspunktet greide å betjene, men som på grunn av forhold vedkommende ikke har vært herre over er blitt umulig å betjene i overskuelig fremtid.
Organisasjonen er nøytral i forhold til partipolitikk og livssyn.»les mer

Gjeldsoffer-Alliansen (GOA)

Hvordan kontakter du GOA?

Vår post- og besøksadresse er:

  • Pilestredet 17
    0164 Oslo.

Besøk kun etter timeavtale! Vi har stor pågang.

  • +47 22 20 64 12
  • Kontoret er åpent 09 - 16.
  • (Juli 09 – 15).
  • Vi leser alle meldinger vi mottar, men av kapasitetshensyn må vi prioritere å besvare våre medlemmer.
Cron Job Starter