GOA gratulerer inkassobyrået Kredinor med utbetaling av bonus til ansatte

 Et eksempel til etterfølgelse. Hyggelig at noen tjener penger på andres ulykke!

Virke Inkasso har i lengre tid ropt ut at dommedag nærmer seg for inkassobransjen. Årsaken er at regjeringen har bestemt seg for å se nærmere på inkassoforskriften, og ikke minst på de skyhøye inkassosalærene. Derfor har Virke Inkasso virkelig satt fart i propaganda-ministeriet, og vi ser de daglige dryppene i media om hvor forferdelig dette kommer til å bli. I følge Virke Inkasso vil ikke forskriftsendringen bare ramme inkassobransjen, nei da, hele næringslivet kommer til å gå i stå, og arbeidsplasser vil gå tapt.

Vi på GOA finner det litt paradoksalt at i Sverige går inkassobransjen og næringslivet så det suser, til tross for at inkassosatsene er brøkdeler av de norske!

Er det en mulighet for at Virke Inkasso har lest om propagandaminister Joseph Goebbels, og gitt nytt liv til hans beryktede læresetning: Dersom en løgn blir repetert ofte nok, blir den til slutt en sannhet.   Vi bare spør . . .

19. april kom imidlertid meldingen om at inkassoselskapet Kredinor hadde utbetalt kr. 36.274 til hver av sine ansatte, altså minst 18 millioner. Kredinor gjør det tydeligvis bra. De fleste inkassoselskaper i Norge er organisert i Virke Inkasso. Man skulle tro at en slik bransjeforening arbeidet mot et felles mål, men her ser det ut til å sprike. Når en fløy utroper dommedag, og en annen fløy langer ut bonuser i millionklassen, må det være tillatt å stille seg undrene.

Vi vil anbefale den nasjonale propaganda-minister å gå litt stillere i dørene. Det er faktisk noe som heter troverdighet.

Les artikkelen her

Ref: Nettavisen

 

 

Del artikkelen via sosiale medier.
0
Delt
 

Forumet Nyeste Emner

  • Hva innebærer oppheving av GO? (3 Svar)
  • Gjelden går som vanlig fra dag 1 i gjeldsordningen med den opprinnelige renten. Blir GO opphevet får du nåværende saldo med fratrekk for hva som er betalt. Hvis du ser på selvangivelsen år for år så ser du beløpet har økt, denne er basert på det opprinnelige beløpet minus innbetalt....
  • i Temaer / Gjeldsordning: Opphevet
  • For lite dividende (3 Svar)
  • Vær i forkant å ha dialog med din namsmann. Hovedpoenget er å være avregnet i løpet av 5 års perioden, men det er alltid noen ####høl som gjør sitt beste i å få gjeldsordningen opphevet, så sørg for å lagre all dokumentasjon/mailer. (Vet av erfaring) Husk, namsmannen har myndighet til...
  • i Temaer / Gjeldsordning: Opphevet
  • Oppdaterte Innlegg - Forum (1 Svar)
  • Hei, et lite hjertesukk fra et medlem som savner oppdatert informasjon på nettsidene til GOA. Jeg finner lite eller ingen info fra senere år, og det svarer ikke helt til forventningene jeg hadde ved innmelding. Ser at noen forsøker seg på spørsmål i forumet innimellom, men fryktelig lite...
  • i Temaer / Generelle spørsmål og svar

Se flere emner...

Om oss

Gjeldsoffer-Alliansen (GOA) er en organisasjon av gjeldsofre som arbeider for å hjelpe andre gjeldsofre. Leder i GOA er Bengt Scheldt.

GOA ble stiftet i 1991 og har ca. 700 medlemmer.

I Gjeldsoffer-Alliansens formålsparagraf står det:

«Gjeldsoffer-Alliansen er en ideell og allmennyttig organisasjon hvis formål er å hjelpe gjeldsoffere, sette søkelys på deres problemer og arbeide for å forbedre aktuelle lover. Organisasjonen skal arbeide for å spre kunnskap om gjeldskrisens konsekvenser for samfunnet på kort og lang sikt.

Et gjeldsoffer defineres som en privatperson med en gjeldsbyrde han/hun i utgangspunktet greide å betjene, men som på grunn av forhold vedkommende ikke har vært herre over er blitt umulig å betjene i overskuelig fremtid.
Organisasjonen er nøytral i forhold til partipolitikk og livssyn.» les mer

Gjeldsoffer-Alliansen (GOA)

Hvordan kontakter du GOA?

Vår post- og besøksadresse er:

 • Pilestredet 17
  0164 Oslo.

Besøk kun etter timeavtale! Vi har stor pågang.

 • +47 22 20 64 12
 • Kontoret er åpent 09 - 16.
 • Vi leser alle meldinger vi mottar, men av kapasitetshensyn må vi prioritere å besvare våre medlemmer.
Cron Job Starter