GOA har fått meldinger fra våre medlemmer om at Juristbistand AS i Bergen er blitt erstattet av Finansforhandling AS. Innehaveren er imidlertid den samme, nemlig Gunnar Olsen. Denne karen har tidligere hatt flere firmaer i "rådgiverbransjen". Samtlige firmaer hadde som spesialitet å føre laaange forhandlinger mens månedlige honorar påløp.

Les mer …

Kredittbyråene (Dette er ikke inkassobyråer!) avgjør om du er kredittverdig eller ikke. De bruker en databasert modell for å beregne din kredittscore. Du kan finne ut hva som er registrert på deg, ved å fylle ut og sende skjemaet.

 

Viktig! Benytt den adressen du er registrert med i folkeregisteret. Sjekk at du har skrevet riktig før du sender!

 

Les mer …

Gjeldsoffer-Alliansen har fått flere henvendelser fra firmaer som er blitt lurt av såkalte "kataloghaier".  Betegnelsen brukes om firmaer som sender regninger for noe som man ikke har bestilt.  Firmaer er som kjent ikke beskyttet av angrefristloven, slik som forbrukere er.

Mange henvendelser begynner med: Du er allerede kunde. Ønsker du å fornye abonnementet?

Dette bør du ikke bite på. Undersøk om du er det! Godta aldri tilbud på telefonen, men sørg for å få alle tilbud skriftlig. Les deretter all informasjon nøye, også det med liten skrift!

Firmaer som får slike regninger, bør imidlertid ikke ta lett på henvendelsen. Mange små firmaer kaster slike krav, og tror dermed at de er ute av verden. De bør ta den lille tiden det tar å svare

Les mer …

Dette er kravet som en arbeidsgruppe arbeider med overfor myndighetene. De har sett seg lei på overgrep fra dette inkassobyrået mot enkeltpersoner. Gruppen har 317 medlemmer. Blir DU med?

Les mer …
 
Cron Job Starter