Bengt Scheldt

 

All vår bistand er gratis for medlemmer!

 

Gjeldsoffer-Alliansen (GOA) er en frivillig organisasjon av gjeldsofre som arbeider for å hjelpe andre med gjeldsproblemer. GOA ble stiftet i 1991 og har ca. 700 medlemmer fra hele landet. Leder er Bengt Scheldt. 

 

Mange mennesker kvier seg for å fortelle om sine gjeldsproblemer til familien. Vi er vant til å høre om disse problemene, og vi har taushetsplikt.

Vi har etter 23 år opparbeidet god kompetanse på gjeldsrådgivning, og kan raskt gi noen gode råd. Vi bistår også våre medlemmer med forarbeidene til å søke gjeldsordning. Når alle dokumenter er samlet, tar det bare noen dager før en søknad om gjeldsordning blir sendt til namsmannen. 

 

Dette i motsetning til en del av de private "gjeldsrådgivere" som opererer på markedet. De har flotte websider og lover det meste. Et gjennomgående trekk er imidlertid at de fleste websidene er kjemisk renset for navn på innehaverne! Disse "rådgiverne" er mest interessert i å inngå avtaler om et fast månedshonorar, og så lar de forhandlingene trekke ut i tid, ofte svært lang tid. Vi har fått meldinger om honorar på kr. 4- 5 000 pr. måned, og "forhandlinger" som t

ar flere år.

Du kan lese mer om disse luringene ved å klikke på "Gjeldsrådgivere".

 

En god del av useriøse "gjeldsrådgivere" finner man i Bergen. Les mer

 

Vår bistand er til medlemmer. Vi skulle gjerne hjulpet alle gratis, men vi må nødvendigvis ha et kontor, telefon og datautstyr. Likevel bør årskontingenten på kr. 300 være overkommelig!  

 

Medlemmer som bor i Oslo eller omegn, kan komme til vårt kontor for samtaler og rådgivning.

Timeavtaler kan gjøres på telefon 22 36 30 59.

Bor du lenger unna, går det fint å kommunisere via telefon og internett. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Relaterte artikler!