Bengt Scheldt

Gjeldsoffer-Alliansen (GOA) er en frivillig organisasjon av gjeldsofre som arbeider for å hjelpe andre med gjeldsproblemer. GOA ble stiftet i 1991 og har ca. 700 medlemmer fra hele landet. Leder er Bengt Scheldt. 

 

Markedet for pengutlånere "bobler" om dagen. I tillegg til bankene, dukker det opp flere og flere utlånsselskaper som fallbyr sine tjenester til mennesker med betalingsproblemer. GOA får mange henvendelser om disse selskapene, og har begynt å se nærmere på denne "pushingen".

 

De fleste utlånere annonserer med at skal "hjelpe" mennesker med gjeldsproblemer. Sannheten er vel heller at de søker etter desperate mennesker, som er villige til å gripe det minste halmstrå for å redde sin bolig.

 

GOA mener at det første firmaet som rettet sin oppmerksomhet mot denne gruppen var Bank2. ??

 

Noen firmaer sikter seg inn på mennesker som kan stille sikkerhet, men som har betalingsanmerkninger. Disse menneskene får normalt ikke lån i en vanlig bank.

Her har vi har fått meldinger om skyhøye honorar for å behandle saken, i tillegg høye renter, for å melke kundene så mye som

mulig. Disse

 

Andre firmaer fallbyr sine tjenester til mennesker uten sikkerhet, kraftige renter

 

I startfasen vil vi ikke nevne navn på firmaene, vi ønsker ikke unødvendige injuriesaker mot oss. Dersom vi får dokumenterte opplysninger,

Vi vil gjerne høre mer fra noen som har vært i kontakt med disse firmaene, både positive og negative opplevelser. Vi garanterer anonymitet.

 

 

Mange mennesker kvier seg for å fortelle om sine gjeldsproblemer til familien. Vi er vant til å høre om disse problemene, og vi har taushetsplikt.

 

En god del av useriøse "gjeldsrådgivere" finner man i Bergen. Les mer

 

 

 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Relaterte artikler!