Gjeldsoffer-Alliansen (GOA) har fått ny hjemmeside

Velkommen til Gjeldsoffer-Alliansen sin nye nettside!

Vi er glade for å ønske deg velkommen til vårt oppdaterte digitale hjem. Denne nettsiden er dedikert til å gi deg nyttig informasjon, støtte og ressurser hvis du befinner deg i en vanskelig økonomisk situasjon som følge av gjeldsproblemer.

Gjeldsoffer-Alliansen har i mange år arbeidet for å hjelpe de som sliter med gjeldsrelaterte utfordringer. Vårt mål er å gi veiledning, støtte og opplyse om dine rettigheter når du står overfor gjeldsproblemer. Denne nettsiden er designet for å være en viktig ressurs for deg, uansett om du er en som er berørt av gjeldsproblemer eller en som ønsker å lære mer om dette viktige samfunnsproblemet.

På vår nye nettside vil du finne:

  1. Informasjon og veiledning: Vi tilbyr omfattende informasjon om gjeldsproblemer, dine rettigheter og mulige løsninger. Du vil også finne praktiske tips og råd for å håndtere gjeldsbelastningen.
  2. Støtte og fellesskap: Gjeldsproblemer kan være ensomme og utfordrende. Vår nettside har ressurser for å koble deg til støttegrupper og fellesskap av mennesker som forstår hva du går gjennom.
  3. Nyheter og oppdateringer: Vi holder deg oppdatert med relevante nyheter og endringer i gjeldslovgivningen som kan påvirke deg.

Vi håper du vil utforske nettsiden vår grundig, og vi oppfordrer deg til å ta kontakt med oss hvis du trenger hjelp, har spørsmål eller ønsker å dele din historie. Sammen kan vi jobbe mot å forstå, takle og overvinne gjeldsproblemer.

Takk for at du besøker vår nye nettside. Vi ser frem til å støtte deg på din reise mot økonomisk velvære.

Vennlig hilsen, teamet i Gjeldsoffer-Alliansen