Kredittsjekk deg selv!

Kredittbyråene ( Dette er ikke inkassobyråer!) avgjør om du er kredittverdig eller ikke. De bruker en databasert modell for å beregne din kredittscore. Du kan lese mer om dette, og mot en liten avgift kan du sjekke deg selv. Klikk her

 

Betalingsanmerkninger er en viktig del av denne scoren, men ikke den eneste. Opplysning om betalingsanmerkninger er imidlertid kredittopplysningsbyråene pliktig til å gi deg gratis. (Vi har observert enkelte "Gjeldsrådgivere" som tar betalt for å fremskaffe disse opplysningene. Dette ren svindel!)

 

For å få innsyn i hva Soliditet har registrert på deg, klikk her https://soliditet.no/privatpersoner/

Experian har nylig lansert en fin, rask service: Privatpersoner kan nå registrere seg i portalen https://www.minexperian.no/ og blant annet selv hente ut informasjon om egne kredittopplysninger. Du må ha BankID.

 

Dersom du ikke har BankID kan du fortsatt be Experian om gratis innsyn i alle registrerte betalingsanmerkninger om deg. Fyll ut skjemaet nedenfor og trykk på knappen. Du vil få skriftlige svar til den adressen du har i folkeregisteret. (Disse firmaene er svært nøye med personvernet!)

Du får en kopi av epostmeldingen tilbake til deg selv for dokumentasjon. Husk å fylle ut alle opplysninger, så riktig og fullstendig som mulig.

 

Viktig! Benytt den adressen du er registrert med i folkeregisteret. Sjekk at du har skrevet riktig før du trykker: Send Skjema!

 

Feltene merket med * må fylles ut
Captcha bildeOppdater bilde utfordring